AKUcenter

Organisation

AKU Centret er en rummelig og mangfoldig arbejdsplads, hvor ledelse og ansatte arbejder tæt sammen for at skabe gode indsatser for vores borgere og høj arbejdsglæde for de ansatte.

Organisationen består af en tværfaglig medarbejderstab på 75 ansatte og er drevet af en ledelse af tre daglige ledere og en forstander. Vores organisationsstruktur er flad og gør både, at der er kort fra idé til handling, og at kulturen er præget af medarbejderinddragelse.  

Medarbejderstaben er bred både i fagekspertise, anciennitet og alder – fordi vi tror på værdien af tværfaglighed, og at den bedste dynamik sker ved at kombinere årelang erfaring med friske kræfter. Vi har samlet et stærkt hold af ildsjæle, der brænder for deres arbejde – som formår at sætte skub i udvikling hos mennesker, og som kan skabe en meningsfuld og god hverdag for både borgere og ansatte.

Vores faggrupper er: Faglært værkstedspersonale, specialpædagog, speciallærer, psykoterapeut, afspændingspædagog, kok, sundheds- og ernæringskonsulent, psykologisk supervisor, administrativt personale og ledelse.  

Ledelsen

Karsten Bendix, Forstander
Tlf.: 26 37 49 56
Mail: kbend@frederikssund.dk 

Søren Andersen, Daglig leder og stedfortræder – Højagergaard og Campus Frederikssund
Tlf.: 21 59 85 87
Mail: soand@frederikssund.dk 

Malene Hald Olsen, Daglig leder – Ejegod og Klub Stjerneskud
Tlf.: 61 99 32 19
Mail: mhols@frederikssund.dk 

Jens Skaaning, Daglig leder - Gnisten
Tlf.: 21 69 28 09
Mail: jkvsk@frederikssund.dk